е нежен с болното си разбито сърце.Звездата на кънтри музиката

...
 е нежен с болното си разбито сърце.Звездата на кънтри музиката
Коментари Харесай

Били Рей Сайръс споделя загадъчно съобщение на фона на семейния разрив с Тиш и Майли Сайръс

 е гальовен с болното си разрушено сърце.

Звездата на кънтри музиката показа загадъчно известие на фона на фамилния си раздор с щерка и някогашна брачна половинка, с която се разведе през 2022 година след съвсем 30 години брак.

До фотография на себе си и брачната половинка му от четири месеца, които се усещат дружно в полето, Били Рей написа в Instagram на 6 февр., „ Любовта е отговорът. “

Публикацията пристигна единствено два дни откакто Майли, на 31, не съумя да признае Били Рей, на 62, до момента в който приема премиите за най-хубаво поп соло осъществяване и запис на годината на 2024 година Грами. Вместо това изпълнителката на „ Цветя “ избра да поздрави майка си Тиш, сестра и гаджето , които бяха в публиката.

„ Много благодаря на всички “, сподели тя, преди да означи шеговито, „ Аз не мисля, че съм не запомнила някого, само че може да съм не запомнила бельото. Чао! "

Майли удвои в известието си в Instagram след Грами на 5 февруари, когато още веднъж не загатна Били Рей по име. „ За моята майка @tishcyruspurcell обичам те повече...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР